Sampleòpolis celebra una gran festa d’electrònica d’onze hores a Russafa

by | 31/05/2024

Este dissabte 1 de juny en el Killing Time, de 16h a 3:30h
Temps de lectura: 3 minuts

El pòdcast de música electrònica Sampleòpolis celebrarà una festa espectacular este dissabte 1 de juny de 2024. L’esdeveniment tindrà lloc en Killing Time, la meca del so underground de València, situat al carrer Dr. Sumsi 21 del barri de Russafa. Esta anomenada Festa Major començarà a les 16:00 hores i s’allargarà fins a les 3:30 hores de la matinada, oferint més d’onze hores de música electrònica de qualitat, amb una selecció dels millors DJs de l’escena local de València i del col·lectiu responsable del podcast Viatge Electrònic, provinent de Granollers i Barcelona. Els horaris i artistes seran els següents:

•           16:00 – 17:00Aurora Mora (Torrent). Com a creadora del podcast Sampleòpolis, és lorganitzadora d’esta Festa Major. L1 de juny, abans dexercir exclusivament com amfitriona, Aurora obrirà la pista a lhora del café posant alguns discos de la seua col·lecció personal, en una sessió exclusiva en format vinil, que servirà descalfament per a tot el que vindrà després.

•           17:00 – 18:30Takk Iori (Granollers). A la ciutat del Túria, l’enamorat del Japó Takk Iori mostrarà la seua cara més ambient, amb un set construït de sonoritats elegants, estructures intel·ligents i melodies confortants, propícies per a donar el tir d’eixida a una Festa Major on la música serà la protagonista i que promet resultar inoblidable per al públic assistent.

•           18:30 – 20:00Alberto Sola (València). Col·leccionista de discos i gran selector, Alberto Sola va convertir-se en una figura rellevant en la nit valenciana com a resident de la sala Barraca a mitat de la dècada dels 2000. Els últims mesos ha dedicat els seus esforços a contar tot el que va passar en eixa època de clubbing a través del llibre Génesis. Un dj versàtil i experimentat que ens delectarà amb una sessió molt acurada.

•           20:00 – 21:30Lucía Gea (València). Lucía Gea sha guanyat a pols la seua consideració com una de les referents absolutes de lactual escena electrònica valenciana, amb una legió de seguidors. Actualment és resident a la sala Spook, on cada setmana ix aclamada pel públic pels seus sets de techno plens denergia. Una artista tot terreny que ha exportat el seu talent a ciutats com Londres, Berlín, Paris, Madrid o Barcelona.

•           21:30 – 22:30Hari Hari LIVE (Granollers). Hari Hari arriba a València carregat amb la seua maquinària per a desplegar en directe el seu so fosc, dur i amb personalitat pròpia. Greus, sintetitzadors i molta distorsió seran els ingredients als quals recorrerà este músic, amb més de vint anys de trajectòria, per a aconseguir el seu objectiu: crear una tribu que balle al ritme dun trànsit col·lectiu.

•           22:30 – 01:00Lauseek b2b Obak (Barcelona). Una simbiosi perfecta és la que representa la unió destes dos artistes, on els sons més ambientals i experimentals de Lauseek es combinen amb els més gruixuts i sincopats dObak en un equilibri que sols es trenca quan la pista de ball demana que circule això: ritmes trencats amb molt de baix i vibracions per a activar els nostres circuits motors i sensorials.

•           01:00 – 03:30Dosha b2b Monqui = Donqui (Granollers). La química entre Dosha i Monqui en la pista i en el dia a dia del podcast Viatge Electrònic és de tal calibre que han acabat formant un duo inseparable, capaç de transmetre al públic eixa connexió especial. Siga en format digital o exclusivament en vinil, la seua proposta artística és eclèctica i multidireccional, conjugant estils i sonoritats provinents de Chicago, Detroit, Bristol, Tòquio o Johannesburg.

El podcast Sampleòpolis va començar a emetre’s l’octubre de 2020, amb un episodi de 90 minuts cada primer diumenge de mes, i està escrit, dirigit i presentat per Aurora Mora. Des de la seua tercera temporada, Sampleòpòlis es grava en els estudis de la ràdio municipal de Godella, amb Jordi Coll a la producció. Esta Festa Major posa la cirereta a quatre temporades ininterrompudes d’este podcast que es pot escoltar en les plataformes d’Ivoox, Spotify i Apple Podcasts. La imatge de la festa ha sigut dissenyada per l’il·lustrador Xavi Ramiro.

L’entrada a la festa en el Killing Time és lliure  fins a les 22:00 hores. A partir de llavors, l’entrada tindrà un cost de 10 euros amb consumició inclosa.

Et pot interessar