Arriba a Ondara el primer Zorra Fest

by | 05/06/2024

El pròxim dissabte 22 de juny en la plaça de bous
Temps de lectura: < 1 minut

El grup Nebulossa, després de la seua participació en Eurovisió amb la cançó “Zorra”, amadrinará el Zorra Fest, el primer concert que la banda donarà en la seua Ondara natal i envoltada de col·legues. En concret, Varry Brava, Sofía Coll, Almácor, Vania Vainilla, Sharonne i les Pussy Drag Dolls seran els que acompanyaran a Nebulossa en la plaça de Bous d’Ondara, en un acte que obrirà portes el pròxim dissabte 22 de juny a les 18:00h.

Els artistes convidats al Zorra Fest interpretaran tres o quatre èxits del seu repertori en diferents formats, des del trio de Varry Brava a les actuacions drags de Sharonne o Vania Vainilla. A més de l’aparició dels artistes convidats en el show, el Zorra Fest comptarà amb sortejos i l’animació de les Pussy Drag Dolls, els DJs Lauder i Griego; barres, foodtrucks, marxandatge, etc. Igual que el duo ondarenc, molts dels artistes convidats al primer Zorra Fest han participat prèviament en el Benidorm Fest.

Amb més de 22 milions de reproduccions en Spotify, l’èxit del tema “Zorra” a nivell mundial és incontestable. Però el grup vol ser profeta en la seua terra i s’ha llançat a organitzar un esdeveniment per a celebrar l’orgull zorrista. “Volíem retornar a la gent tot l’amor i suport que ens han donat estos mesos i que no ha parat de créixer”, explica Mery Bas, cantant de Nebulossa. “És un luxe poder comptar amb grans amics en el nostre primer concert a Ondara després de tornar d’Eurovisió. No es tracta d’un festival a l’ús, sinó d’una gran festa amb artistes convidats de luxe, DJs, sortejos i performances que faran del Zorra Fest una experiència irrepetible”, afirma l’altre component, Mark Dasousa.

Et pot interessar