Pitingo, Ainhoa Arteta o Iván Ferreiro en l’Íntims al Castell d’Onda

by | 19/06/2024

Un cicle de concerts entre final de juliol i principis de setembre
Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament d’Onda ha presentat el nou festival Íntims al Castell, un cicle de concerts a l’estiu, entre el 27 de juliol i el 13 de setembre, que es durà a terme en l’emblemàtic Castell d’Onda. Amb un aforament per a 580 persones per nit, el cicle oferirà una experiència íntima i exclusiva amb els següents artistes: Pitingo, Ainhoa Arteta, Marta Santos i Iván Ferreiro. Tots els concerts començaran a les 22.30 hores i les entrades es poden adquirir des de 29€ en la seua web.

En la presentació del festival, el regidor de Festes, Sergio Puig, del Partit Popular, ha destacat la importància de l’esdeveniment: “Este festival és una aposta per la diversitat i la qualitat musical, oferint a ondencs i visitants una experiència única i inoblidable a l’entorn del Castell d’Onda. Amb Íntims al Castell no sols enriquim l’oferta cultural, sinó que també aportem un toc de distinció i qualitat a l’estiu a Onda, consolidant-nos com un referent cultural a la província”.

El festival arrancarà el dissabte 27 de juliol amb l’actuació de Pitingo, qui presentarà el seu espectacle Soulería de ida y vuelta, un xou que fusiona flamenc, soul, góspel i música llatina. La soprano Ainhoa Arteta prendrà el relleu el dissabte 24 d’agost, delectant el públic amb la seua poderosa veu i emotiva interpretació, amb peces líriques, clàssics espanyols i sarsuela. El dissabte 7 de setembre, la jove Marta Santos portarà la seua energia a l’escenari del castell, oferint un concert que combinarà la seua distintiva veu amb el seu carisma natural. Finalment, Iván Ferreiro tancarà el cicle el divendres 13 de setembre, amb el seu estil indie.

Et pot interessar