L’influencer de Vila-real, Chef Bosquet, participa en Castelló Ruta de Sabor

by | 21/03/2024

Té vora 2 milions de seguidors en les xarxes socials

El reconegut cuiner influencer s’ha presentat a la convocatòria del Patronat Provincial de Turisme per a la contractació del patrocini d’accions a realitzar per a un cuiner que acredite visibilitat quant a nombre de seguidors en els seus canals de xarxes socials, per a la promoció i difusió del producte gastronòmic de la marca de qualitat Castelló Ruta de Sabor. El termini per a presentar sol·licituds ja ha finalitzat i Chef Bosquet és candidat per a ser fitxat per la Diputació de Castelló per a incrementar la projecció de la gastronomia local i els seus productes.

Natural de Vila-real, Roberto Bosquet, més conegut com a Chef Bosquet, és un cuiner, triatleta i bomber famós per la seua activitat en les xarxes socials, el seu canal de YouTube i la publicació de diversos llibres de cuina. Amb un preu de licitació de 55.000 euros més IVA, l’objecte del contracte de patrocini és la promoció de l’oferta gastronòmica de les comarques del nord, associada a la marca Castelló Ruta de Sabor.

En este sentit, el cuiner l’haurà de posar en valor a través de la realització de mencions explícites a eixa marca en les seues intervencions, entrevistes o assistències a esdeveniments diversos, així com la inclusió del logotip de la marca en la seua indumentària de treball com a cuiner. També haurà d’estar present en dos dels principals recursos turístics, fires de turisme o festivals gastronòmics de la marca Castelló Ruta de Sabor, així com l’emissió de vídeo o stories en xarxes socials, des de la seua cuina habitual.

Reforçar la projecció de la marca Castelló Ruta de Sabor és un dels quatre eixos principals d’actuació del pressupost 2024 del Patronat Provincial de Turisme. Uns comptes que ascendixen a quasi 9,5 milions d’euros i que també aposten per reforçar el suport als festivals de música perquè Castelló siga Terra de Festivals, donar més impuls a Castelló com a escenari cicloturístic i un major reforç a les festes locals.