La llibreria Detroit presenta la seua programació de juny

by | 03/06/2024

Dani Miquel, Juli Capilla, Pau Alabajos, Rut Ponsoda, Jordi Oviedo...
Temps de lectura: < 1 minut

La llibreria Detroit d’Alcoi ha presentat la seua programació per al mes de juny, que comença este dilluns 3 de juny a les 18:00 hores amb una presentació-concert de Dani Miquel del llibre d’Andana Editorial La cançó de l’Estellés a la Fundació Mutua Levante, seguida el dimarts 4 a les 19:00 hores per la presentació de l’antologia estellesiana Una tendresa oculta, de Jaume Pérez Montaner, presentada per Jordi Oviedo. La setmana clourà el dissabte 8 a les 11:00 hores del matí amb la presentació-contacontes de Pterodàctila Martí, de Lirios Bou.

La setmana següent està protagonitzada per les presentacions de La terra i la paraula de Juli Capilla, amb Jordi Botella, al Centre Ovidi Montllor el dimecres 12 de juny a les 19:30 hores, i de La guerra callada d’Enric V. Alepuz, amb l’editor Manel Arcos, en la mateixa llibreria el divendres 14 a les 19:00 hores.

Finalment, a les darreries del mes, el dijous 20 de juny a les 19:30 hores Pau Alabajos presenta la seua biografia sobre Vicent Andrés Estellés. La veu d’un poble, també al Centre Ovidi Montllor; el dissabte 22 a les 12:00 hores hi ha una nova sessió del Club de Lectura Activista amb Ingrid o Humphrey. Vivir en la bisagra; i el dissabte 29 a les 11:00 hores contacontes d’El sarnatxo animació amb Rut Ponsoda.

Et pot interessar