El Castelló acaricia l’ascens a Segona Divisió

by | 15/04/2024

Trau huit punts al Còrdova, el segon classificat

El Castelló va golejar el cuer (3-0), el Recreativo Granada, i acaricia ja l’ascens en allunyar-se a huit punts del Còrdova. L’entrenador Dick Schreuder va tirar del fons d’armari per a suplir les baixes i, amb la seua quarta victòria consecutiva, el conjunt albinegre ja s’assegura matemàticament el playoff. El Granada, per la seua banda, va consumar el seu descens matemàtic a Segona RFEF.

El filial nassarita, que seguix sense guanyar a domicili, tampoc va poder fer-ho en el camp del líder. Només va tardar dotze minuts a inaugurar el marcador el Castelló després que poc abans haguera avisat Douglas amb una rematada al lateral de la xarxa. Qui no va fallar va ser Raúl Sánchez amb una gran rematada de cap. Brogia Castàlia mentres el Recreativo es llançava a l’atac sense complexos. Els de Crespo, tot i tindre-ho tot en contra, no s’espantaren i buscaven el gol malgrat que el Castelló era una amenaça constant. Mario González ho va intentar des de la frontal de l’àrea, però Gonzalo detenia sense grans dificultats. El Recreativo va aconseguir aplacar el Castelló i li va jugar de tu a tu fins al punt que va estar a punt d’aconseguir l’empat al tombant del descans en una rematada de Pablo Sáenz que esta vegada Gonzalo va haver de detindre amb una gran intervenció que va acabar en servici de cantonada. Ja en el descompte, per contra, el porter nassarita Tristán evitava de manera providencial un gol de Chirino per als castellonencs.

Després del descans, el Recreativo Granada va eixir amb el mateix esperit, la soltura de qui ja ho té tot perdut. I es va plantar de nou un molt incisiu Pablo Sáenz després d’una contra que va agarrar desprevinguda la línia de darrere del Castelló, però el seu tir davant l’eixida de Gonzalo se’n va anar fregant el pal. El Castelló continuava desaparegut, fins que els de Schreuder es van activar, primer amb una rematada d’Alberto que va detindre Tristán i després amb una rematada de Raúl Sánchez que es va estavellar en el pal. El Castelló tornà a la seua millor versió i Douglas ballà a dos contraris però la seua rematada va eixir desviada. Era la prèvia del segon gol, que aconseguia Moyita amb l’esquerra. Llavors el Recreativo es va desinflar per complet i Kastaneer va fer el tercer poc després d’ingressar al terreny de joc amb una rematada al primer pal. El Castelló acaricia ja l’ascens a la Segona Divisió