KohLanta, la millor cuina del Sud-est asiàtic a Elx

by | 05/04/2024

Un projecte de dos il·licitans amb restaurants a Elx, Alacant i la Corunya
Temps de lectura: 2 minuts

KohLanta, al centre d’Elx, en el carrer Hospital, és tota una experiència gastronòmica. La carta oferix una selecció de plats de diferents països del Sud-est asiàtic, com el Japó, Tailàndia, Vietnam o Indonèsia, entre altres, amb plats com baos, woks, dumplings o ramen. La cuina seguix una línia healthy, amb guisats al vapor, planxa o wok, sense fregidores ni microones i plats adaptats al públic vegà i vegetarià.

És un projecte mamprés per dos il·licitans, José Coves i Patricia Martínez, que viuen a la Corunya, on van obrir el primer local de KohLanta, en referència al nom de l’illa de Tailàndia d’on va sorgir el projecte. Fruit dels seus viatges, van decidir traslladar la seua passió per la gastronomia d’eixa part del món a Elx, combinant també eixos plats amb uns tocs de cuina gallega, encara que l’oriental és la gran protagonista de la seua oferta gastronòmica. També tenen un altre local en la platja de Sant Joan d’Alacant.

El nostre producte és molt artesanal“, assenyala Coves en referència als plats. La idea va nàixer d’un curs de cuina a Bali. “Volem que al comensal se li transmeta eixe viatge, el que la meua sòcia i jo hem anat coneixent“. No debades, viatgen periòdicament a llocs com Filipines i Indonèsia per a innovar en els seus plats o fer cursos de cuina. “Anem també a establiments de carrer típics d’allí perquè la nostra idea és oferir eixe servici al mode de taverna asiàtica, que siga una cosa disruptiva i pròxima al comensal“.

Amb un ambient molt ben cuidat, preparat pel dissenyador d’interiors Iván Cotado, el menjar és realment bo: les brotxetes Satay amb llet de coco i iogurt acompanyades de cacau, vinagreta thai, ceba morada i coriandre; el Nasi goreng, que és arròs saltejat al wok amb pollastre, gambó, verdures, salsa soja i picant; els dumplings de corder o els d’ànec i bolets, entre moltes altres opcions, són més que recomanables. Un lloc per a viatjar al Sud-est asiàtic en ple centre d’Elx.

Et pot interessar

Diumenge de rostit

Diumenge de rostit

El desconegut roast és l’equivalent a la nostra paella. Reunix familiars i amics cada setmana