‘Ulls de turista’, la nova cançó de Novembre Elèctric amb Carles Caselles

by | 09/07/2024

Un avanç del disc que celebrarà el seu desé aniversari
Temps de lectura: < 1 minut

Novembre Elèctric acaba de presentar “Ulls de Turista’” una nova cançó de la banda que compta amb la col·laboració de Carles Caselles, compositor, cantant i líder de Smoking Souls. Este nou senzill forma part del pròxim treball que el grup valencià està preparant per a celebrar els seus deu anys damunt dels escenaris i que vorà la llum a final d’any.

“Ulls de turista” és una cançó amb lletra de Yeray Calvo i música de Novembre Elèctric i el mateix Caselles. Una composició en la qual el músic de Pego s’ha involucrat “com un més de la formació, fent seua la seua essència i la seua melodia”. En concret, el tema convida l’oient a viatjar per diferents llocs del món, destinacions turístiques que no són més que el pretext per a tractar d’indagar en una cosa més profunda: la intenció de contemplar el nostre dia a dia, fins i tot el més domèstic i costumista, i les persones que ens acompanyen, amb eixa mirada efervescent que desprén aquell que es troba de viatge. “Vore la vida amb la mirada del turista que es troba en ple descobriment de llocs nous, on cada cantonada de la ciutat amaga un secret, on cada sabor es paladeja amb goig lentament, i on cada detall de la naturalesa es manifesta com un esdeveniment únic i extraordinari”, assenyalen.

“Ulls de Turista” va ser gravada entre març i juny de 2024 en Malamute Estudio, amb producció i mescla de Tono Hurtado i màster de Víctor García en Ultramarinos. El vídeo que acompanya la cançó està dirigit per Alain Duplaa i gravat per ell mateix, amb l’ajuda de Carlos Part.

 

Et pot interessar