OWN: València acull l’esdeveniment més esperat de l’entreteniment digital

by | 02/07/2024

Del 4 al 7 de juliol, fusiona gaming, esports, música, art, moda, esport, i tecnologia
Temps de lectura: 2 minuts

Encom, líder en l’organització d’esdeveniments d’esports i gaming ha organitzat OWN, el festival més innovador d’entreteniment digital i físic que oferix una experiència d’oci immersiu per a les noves generacions i que se celebra a València entre els dies 4 i 7 de juliol.

OWN, acrònim d’Open World Now, fusiona el gaming, els esports, la música, l’art, la moda, l’esport, i la tecnologia en un entorn presencial i dinàmic. Amb un enfocament phygital, busca connectar experiències físiques i digitals des de qualsevol racó del món a través de continguts immersius, creant una comunitat sense precedents on els participants poden interactuar, aprendre i gaudir en un ecosistema únic.

En concret, OWN es basa en quatre tendències de mercat principals: el creixement exponencial dels videojocs, l’auge de l’entreteniment en viu, la fusió d’experiències digitals i presencials, i l’ús innovador de tecnologies emergents com la realitat virtual, la realitat augmentada i Web3.

A més de continuar amb els continguts que Encom ha desenvolupat durant una dotzena d’anys amb DreamHack València – LAN, els tornejos internacionals i nacionals d’esports, i les zones de gaming per a tots els públics -, OWN ampliarà la seua oferta per a incloure un espai d’Active Gaming, un espai d’Art Digital, un espai de continguts professionals, i un espai d’exposició de noves tecnologies. Un dels seus punts forts serà la primera competició d’esports phygital conjugant gaming, realitat virtual i esport tradicional amb el nom d’OWNLYMPICS, a més de la la primera competició d’esports neuronals, “jocs que es fan directament amb ones cerebrals“, expliquen els organitzadors.

Amb este festival estem portant l’entreteniment a un nivell completament nou, combinant el millor dels mons físic i digital per a crear experiències inoblidables. Estem segurs que no només atraurà als aficionats al gaming i els esports, sinó que també ressonarà amb aquells interessats en la música, l’art, la moda i més“, explica Arturo Castelló, director d’Encom.

En este sentit, OWN és un dels esdeveniments clau que formen part de la iniciativa València Game City, que s’unix al compromís amb la promoció i el desenvolupament de l’ecosistema de videojocs i esports en la capital del Túria. A través d’OWN Connect, es dona espai no només als agents locals de l’ecosistema de València Game City, sinó també a empreses i professionals estatals i internacionals, fomentant la col·laboració, l’intercanvi de coneixements i la innovació en el sector. Esta sinergia reforça l’objectiu de convertir València en un referent global en la indústria de l’entreteniment digital i físic, aprofitant el dinamisme i la creativitat de la seua comunitat.

Et pot interessar