Óscar Mora i Alba López Soler presenten a Dénia ‘La tempesta de Sant Joan’

by | 01/04/2024

Este dissabte 5 d'abril a les 12 del migdia
Temps de lectura: 2 minuts

El guionista Óscar Mora presenta la seua primera novel·la,  La tempesta de Sant Joan, VI Premi Diafebus, este dissabte 6 d’abril a les 12:00 hores en la Biblioteca Pública de Dénia del carrer Sant Josep, en un acte que comptarà amb altres dos autors clau en l’obra: la dissenyadora de la portada i les il·lustracions interiors Alba López Soler, de Benissa, i  l’editor de Llibres de la Drassana Josep Vicent Miralles, de Xàbia.

La tempesta de Sant Joan és una història d’aventures que transcorre els dies previs al 24 de juny en la mateixa localitat de Dénia,on dos colles d’amics que acudixen a un festival de música es veuen embolicats en una trama de misteri per la qual també desfilarà la confraria de pescadors del poble, un arqueòleg sapastre que vol un tresor, una vella estrela de rock que busca la seua última oportunitat i altres personatges secundaris que fan de l’obra un llibre àgil i molt divertit.

Mora, que va treballar a la llibreria Públics de Dénia i va ser col·laborador durant anys en premsa entrevistant escriptors i ressenyant llibres, confessa que al començament li resultava un poc estrany passar de ser periodista cultural a autor: “Vaig escriure ‘La tempesta de Sant Joan’ per a tractar d’atrapar la nostra essència mediterrània en un llibre d’aventures actual, amb el qual els lectors jóvens pogueren no sols identificar-se, sinó també llegir alguna cosa que els haguera agradat viure a ells mateixos. Però no es tracta d’una història exclusivament dirigida a jóvens, sinó a qualsevol lector de novel·les d’aventures”.

Els personatges de la novel·la es veuen obligats a enfrontar-se a un terror sobrenatural que es desperta gràcies a la invocació d’un grup de pescadors liderats per un misteriós personatge. “Alguns lectors han comparat la novel·la amb la sèrie ‘Stranger Things’ o amb els relats de Lovecraft, i hi ha alguna cosa d’això, però crec que en este cas és una història més lluminosa, més positiva i, sobretot, més divertida”.

Et pot interessar