Marc Sempere llança un nou cicle de tallers d’escolta

by | 25/05/2024

A finals de juny i principis de juliol al Cap de Gata, per a meditar
Temps de lectura: < 1 minut

Marc Sempere Moya, conegut com Marquet, és un artista multidisciplinari format en els camps de la música, la filosofia, el cinema i el teatre, interessat per la cultura lliure i popular. Actor en la mítica pel·lícula El taxista ful (2006), en el 2009 va fundar el col·lectiu Compartir Dóna Gustet, des d’on s’han expressat moltes de les seues inquietuds. Entre altres, ha desenvolupat l’espectacle Plantar cara a la vida amb Marc Egea sobre Vicent Andrés Estellés; el projecte transmèdia Arròs Movie, incloent-hi la pel·lícula El ball del vetlatori (2014);  o el documental El canto cósmico. Niño de Elche (2021).

Des de fa uns anys viu a Agua Amarga, en el parc natural del Cap de Gata, i organitza els Tallers d’Escolta Nada, tres dies, de divendres a diumenge, dedicats a descansar de pensaments i preocupacions, practicant el no fer res.

Els següents tallers tindran lloc del 21 al 23 de juny i del 5 al 7 de juliol, amb un programa que inclou diverses maneres de meditar, l’alimentació conscient, la desconnexió del mòbil, passejos a una cala deserta, l’allotjament
i molta calma. Ho explica ell mateix en el seu propi Instagram:

 

Et pot interessar