La llicenciada en Dret Clara Gómez Mateu, nova delegada de l’IVC a Castelló

by | 05/04/2024

Serà responsable de la coordinació dels centres culturals
Temps de lectura: 2 minuts

La Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana ha acordat la designació de Clara Gómez Mateu com a responsable delegada de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) a la província de Castelló i la seua incorporació immediata. La seua selecció s’ha produït després d’estudiar diversos perfils professionals, tenint en compte els requisits específics per a la cobertura de la plaça que requerix ser funcionari del grup A1 d’Administració General de la Generalitat, a més de comptar amb les capacitats necessàries per a gestionar l’àrea.

Clara Gómez és llicenciada en Dret i Màster en Dret Administratiu i de l’Administració Pública per la Universitat de València. Des del 1989 ha ocupat diferents llocs administratius a Castelló primer com a laboral i, des del 2023, com a funcionària de carrera del grup A1 de la Generalitat, exercint labors de prefectura en la direcció territorial de les conselleries de Sanitat; Economia, Sectors Productius, Comercie Treball; i Justícia, Interior i Administració Pública. Entre les funcions que exercirà la nova delegada territorial de l’IVC a Castelló estarà la d’executar les polítiques de l’Institut Valencià de Cultura en el seu àmbit territorial i dur a terme la gestió de les polítiques culturals exercint, a més, com a enllaç amb les direccions adjuntes i les subdireccions generals en l’organització de les diferents activitats programades en la província.

També li correspon col·laborar en l’elaboració de la programació, la promoció de polítiques de creació de públics i de generació de demanda en les localitats d’aquesta província, entre altres. Així mateix, la titular de la delegació territorial de l’IVC a Castelló serà responsable de la coordinació dels espais culturals adscrits en la província: l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, el Teatre Principal de Castelló, l’Espai d’Art Contemporani de Castelló (EACC), el Museu de Belles Arts, el Palau de Congressos de Peníscola i les seus de la Filmoteca Valenciana al Teatre El Raval de Castelló de la Plana i el Paranimf de la Universitat Jaume I.

Et pot interessar