Josep Sorribes, homenatjat a Gandia

by | 10/07/2024

Este dijous 11 de juliol en la Casa de la Marquesa
Temps de lectura: < 1 minut

Este dijous 11 de juliol s’homenatjarà a Gandia, en la Casa de la Marquesa, a l’economista urbà Josep Sorribes (València, 1951 – 2024), fallit fa uns mesos i un dels referents de l’Escola Territorial Valenciana. Va ser cap de gabinet de l’alcalde de València Ricard Pérez Casado entre 1983 i 1989 i professor d’economia regional i urbana a la Universitat de València. Més avant, durant la dècada de 2010 va impulsar la plataforma Aula Ciutat, un punt de trobada de les investigacions que tenien l’espai urbà com a centre de referència.

En primer lloc, a les 18:30 hores, hi haurà una presentació i introducció a l’obra de Josep Sorribes feta per Sergio Valero, director de la Càtedra Alfons Cucó, Carme Melo, directora del Centre Internacional de Gandia de la UV, i per Vicent Soler i Marco, de la Fundació Ernest Lluch.

A continuació, a les 19:00 hores, una taula redona sobre L’ arrelament al territori des de l’acció social, la política i la investigació, moderada per l’economista Néstor Novell i Sanxo i amb la participació de la catedràtica d’Antropologia Josepa Cucó, el professor de Geografia Oriol Nel·lo, l’historiador Evarist Caselles i el professor de Didàctica de les Ciències Socials Juan Carlos Colomer.

Et pot interessar