El Rajolar, d’alqueria a epicentre del sector de la construcció

by | 17/06/2024

Es convertix en un show-room de materials a Puçol
Temps de lectura: 2 minuts

Un grup d’empreses valencianes ha decidit retornar a la vida El Rajolar, l’emblemàtica alqueria situada a Puçol. El Rajolar renaix amb una visió renovada amb l’objectiu de convertir-se en el nou epicentre del sector de la construcció en la zona. Este nou espai per als interessats en el món de la decoració, arquitectura i disseny no sols destaca per la seua bellesa arquitectònica i la seua rellevància històrica, sinó també per la seua profunda connexió amb l’entorn i la comunitat local.

El Rajolar compta amb una superfície de 370 m², en els quals hi ha representats diferents ambients de cuines i banys. El showroom, situat en la carretera de Barcelona, km 15 de Puçol, està dirigit principalment a professionals del sector, com ara arquitectes, arquitectes tècnics, project managers, interioristes, constructors i reformistes, a més de públic en general que tinguen entre mans un projecte d’obra nova o reforma, on trobaran les últimes novetats i tendències dels proveïdors referents del sector.

Els responsables del projecte, Cristina Vinat, Luis Pastor i Reme Chicano, han aconseguit convertir el lloc en “un espai únic i exclusiu per al professional de la construcció; un punt de trobada d’arquitectes, dissenyadors, reformistes i propietaris per a gaudir de les formes, els colors i la combinació de materials”. El Rajolar reunix i exposa les més recents novetats del sector, presentades en les últimes fires i amb el suport de la tecnologia per a la presentació i difusió d’estes; permetent als professionals explorar una àmplia gamma de materials i opcions de disseny en un només lloc. Esta sinergia facilita la creació de projectes integrals i personalitzats, on cada detall és cuidat al màxim.

Per a això, l’alqueria valenciana El Rajolar ha sigut acuradament restaurada -mantenint i recuperant la seua estructura principal i bigues- preservant la seua essència original. Durant dècades, este conjunt arquitectònic comptava amb una fàbrica de rajoles que va contribuir al prestigi valencià en el sector. Ara la recuperació del Rajolar de la mà d’un grup empresarial valencià format per Cristina Vinat Kitchen Secrets i Click To Mat subratlla el valor de la proximitat comptant també amb proveïdors de referència internacional. En concret, l’alqueria recuperada s’integra harmoniosament amb el seu entorn, respectant la identitat i el paisatge de la localitat valenciana. La inauguració va atraure més de 400 professionals del sector de la construcció, incloent-hi destacats arquitectes i interioristes de tota la geografia valenciana.

Et pot interessar