El músic Manolo Miralles serà fill predilecte de la ciutat de Xàtiva

by | 26/03/2024

Es durà al ple municipal este dijous 28 de març
Temps de lectura: < 1 minut

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Xàtiva, Alfred Boluda, va anunciar el passat divendres al Gran Teatre que Xàtiva proposarà al músic xativí i fundador d’Al Tall, Manolo Miralles, com a fill predilecte de la ciutat. La proposta anirà al plenari municipal que se celebrarà este dijous 28 de març a les 10 hores.

Amb un Gran Teatre de Xàtiva ple fins a vessar, un públic emocionat i un elenc d’artistes de renom del panorama musical valencià transcorregueren les últimes hores de la vesprada del divendres a Xàtiva, on va tindre lloc un emotiu homenatge a Manolo Miralles (Xàtiva, 1952 – València, 2023) que va morir el passat mes de juliol.

L’acte, amb les entrades esgotades, es va iniciar a les 19:30 h i va estar presentat per la periodista Amàlia Garrigós i pel crític musical Josep Vicent Frechina, que dirigiren i coordinaren les diferents actuacions. Per l’escenari del Gran Teatre passaren una gran quantitat de músics i grups que directament o indirectament han tingut relació amb Manolo Miralles: Pau Blanco, Bertomeu, Carraixet, el Cor de Bonrepòs i Mirambell, Owix, Pau Alabajos, Tomàs de los Santos, Rafa Xambó i La Fusteria, Feliu Ventura, Miquel Gil, Va de Dones, Pep Botifarra, Al Tall i Musicants.

Finalitzades les actuacions, pujaren a l’escenari la companya de Miralles, Pepa Cucó, i la seua filla, Mireia Miralles, per a oferir un breu discurs. A més, van rebre, de la mà del president del Col·lectiu Ovidi Montllor, Jesús Barranco, un quadro amb el cartell del concert emmarcat. Per acabar, el regidor de Cultura, Alfred Boluda, es va dirigir al públic per concloure la jornada realitzant l’anunci de la proposat de nomenament de Miralles com a fill predilecte de Xàtiva i la Colla La Socarrada posà el punt final amb una actuació de dolçaines i tabals.

Et pot interessar