Darrer Aperitiver del Tulsa amb Luis Prado

by | 28/06/2024

Presenta el seu disc 'La Estafa de la Vida Adulta', este divendres 28 de juny a les 20 hores
Temps de lectura: < 1 minut

Este divendres 28 de juny a les 20 hores es farà el darrer Aperitiver de la temporada del pub Tulsa de Benimaclet (C/ Juan Giner) amb un concert de Luis Prado, que acaba de publicar el disc La Estafa de la Vida Adulta.

Prado va fundar la banda The Flauters en 1995 junt amb Paco Tamarit, Alejandro Climent i Eliseo Gil, que van publicar tres àlbums per al segell Aleuya Rècords. En 2002 crea Señor Mostaza, al costat de Paco i Boli, als quals s’unix Eduardo Olmedo i amb els quals publica cinc àlbums d’estudi, dos en directe i un recopilatori amb el segell Hall Of Fame Records, que a partir de llavors llança tots els seus discos posteriors.

En 2016 publica el seu primer treball com a solista, Mis Terrores Favoritos, en el qual participen Miguel Ríos, Coque Malla i Guille Milkyway. Amb “Estoy Gordo”, el tema que obria el disc es va colar en les llistes dels 50 més virals de Spotify a l’Argentina, Mèxic i Costa Rica. En 2021, després d’un parèntesi en el qual publica les seues particulars versions a piano i veu dels seus clàssics favorits, “Luis Prado Plays Standards” vol. I i II, va publicar El Tsunami Emocional i enguany, en 2024, La Estafa de la Vida Adulta.

Al mateix temps, és un cotitzat músic de sessió, que ha gravat i girat amb M Clan, Miguel Ríos, Malcolm Scarpa, Tequila, Caballero Reynaldo o Fito Cabrales, entre molts altres.

 

Et pot interessar