‘Borja, de València al Vaticà’, el nou gran pòdcast en valencià

by | 29/03/2024

És una sèrie documental de 6 capítols
Temps de lectura: < 1 minut

La plataforma À Punt Pòdcast publica el divendres 29 de març el primer capítol de Borja, de València al Vaticà. Història de dos papes, que narra la història dels dos primers pontífexs no italians de la història del Vaticà: els valencians Calixt III i Alexandre VI, tio i nebot. Es tracta d’una sèrie documental de sis capítols que reconstruïx la història dels dos papes amb dramatitzacions sonores a càrrec dels actors Nacho Fresneda, que es convertirà en Alexandre VI; Enrique Arce, que posarà veu a Calixt III, i Paula Usero a Lucrècia Borja. Es publicarà un nou capítol cada divendres.

Borja. De València al Vaticà es una producció d’À Punt en associació amb La República Independiente de la Radio basada en una idea original de Camilo Genou. Compta amb entrevistes a historiadors, periodistes i escriptors com ara Joan Francesc Mira, Sandra Bernabeu, Miquel Navarro, Frederic Aparisi, Juanjo Braulio, Verònica Zaragoza, Vicent Baydal i Santiago La Parra.

La radiotelevisió valenciana recorda que la plataforma d’À Punt Pòdcast inclou “una ampla oferta de gèneres, com ara ficció, humor, entreteniment, conversacional, documental i música”. De fet, apunta que ja està disponible la sèrie Solano i Tur, un pòdcast d’humor de l’actor i dramaturg Ximo Solano i del periodista Joan Tur, i que en breu està prevista l’estrena dels pòdcasts Açò no ho sabies, una conversa plena de curiositats amb les cares més conegudes d’À Punt que també es podrà vore en vídeo, la sèrie thriller de ficció Set dies per a morir, amb actors valencians coneguts i Velles, unes interessants xarrades que demostren que el que pensen els majors sí que importa.

Et pot interessar