Bombas Gens amplia l’exposició immersiva sobre Dalí

by | 03/07/2024

Fins al 27 d'agost, amb entrada gratuïta per als menors de 12 anys
Temps de lectura: < 1 minut

Bombas Gens ha iniciat enguany una nova etapa com a centre d’arts digitals, que s’ha presentat al públic amb l’exposició immersiva Dalí Cibernètic, que explora l’univers creatiu de l’artista català mitjançant realitat virtual i projeccions. Inaugurada en març, l’exposició ha rebut fins al moment més de 35.000 visitants, una proposta que, com han anunciat els seus organitzadors, es mantindrà encara tot l’estiu. Segons informen en un comunicat, l’èxit de l’exposició els ha portat a ampliar dates fins al 27 d’agost.

D’igual forma, “davant la demanda de grups i centres educatius i l’experiència d’estos mesos amb col·lectius i alumnat”, el centre treballa en l’opció d’oferir visites comentades de la mà d’especialistes, de manera que les persones visitants puguen ampliar informació, aprofundir en curiositats i resoldre dubtes. Este últim servici s’afegirà pròximament també a les opcions de visita a l’exposició. A més, es posa en marxa la promoció Kids week, que oferix una entrada gratuïta per a menors fins als 12 anys per cada entrada d’adult.  “L’exposició i la visita a este centre cultural són una gran opció per a resguardar-se de les altes temperatures de l’estiu. Les instal·lacions climatitzades, els exteriors agradables i la disponibilitat de servicis i opcions per a assentar-se convertixen este espai en un refugi climàtic davant la calor extrema”, ha indicat Artur Duart, director de Bombas Gens Centre d’Arts Digitals.

Segons les dades recopilades pel centre, la procedència del 59% de les visites a l’exposició ha provingut de la geografia valenciana, un 25% de l’Estat espanyol i un 16% de públic d’altres llocs. Alemanya i França són els països més predominants dins de les visites internacionals, seguides de Països Baixos, el Regne Unit i Itàlia.

 

 

Et pot interessar