Arnadí, Champions League i Xavi Castillo en la fira gastronòmica de Cerdà

by | 01/06/2024

Este dissabte 1 de juny és la 1ª edició de la Fira Gastronòmica de la Mancomunitat la Costera-Canal
Temps de lectura: < 1 minut

Este dissabte 1 de juny el municipi de Cerdà es convertirà en l’epicentre de la gastronomia i l’entreteniment de la comarca de La Costera gràcies a la celebració de la 1ª edició de la Fira Gastronòmica de la Mancomunitat la Costera-Canal. Des de les 19:00 hores fins a la mitjanit, els assistents podran disfrutar d’una sèrie d’activitats dissenyades per a tota la família en la plaça Bandera d’Espanya.

En este sentit, un dels plats forts de la fira serà el showcooking d’arnadí, el dolç típic tradicional de la contornada que delectarà als paladars dels assistents, mentres que, a continuació, els més menuts tindran l’oportunitat de participar en una sessió de pinta cares que promet omplir de color i alegria la jornada. A les 21:00 hores per als apassionats del futbol, la fira oferirà la transmissió en viu de la final de la Champions League entre el Reial Madrid i el Borussia Dortmund en una pantalla gegant. A continuació, l’humorista Xavi Castillo posarà la cirereta de la fira, amb una actuació que assegura riures i entreteniment.

“Estem molt emocionats de presentar la primera edició de la Fira Gastronòmica de la Mancomunitat. Este esdeveniment representa una oportunitat única per a ressaltar la rica tradició culinària del nostre territori i promoure la cultura comarcal”, ha destacat José Luis Gijón, president de la Mancomunitat de la Costera-Canal,que compta per a este esdeveniment amb la col·laboració de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme.

Et pot interessar