Per Pasqua, activitats infantils gratuïtes en el Museu d’Història de València

by | 30/03/2024

Seran el dimecres 4, dijous 5 i divendres 6
Temps de lectura: < 1 minut

El Museu d’Història de València ha organitzat per Pasqua una sèrie d’activitats dirigides a xiquets de 5 a 10 anys o a menors d’eixa edat acompanyats per les seues famílies. Totes les activitats són gratuïtes, es duran a terme a les 12 hores i duraran 1 hora i 15 minuts. És necessària la inscripció prèvia a través del telèfon 963 701 105.

La primera activitat tindrà lloc el dimecres, 3 d’abril, ambt el títol de “Buscant l’ou de Pasqua”. Els participants buscaran ous de Pasqua amagats en el museu, per a decorar-los després. A partir del joc, s’explorarà l’evolució de la tradició de regalar ous durant les celebracions, des de l’edat mitjana fins a l’actualitat.

El dijous, 4 d’abril l’activitat serà “Un conillet en el museu”, on els més menuts podran descobrir la història i simbolisme del conillet de Pasqua en diferents cultures. Després faran una manualitat relacionada amb este tema per a portar a casa com a record.

Finalment, el divendres, 5 d’abril es desenvoluparà l’activitat “Jugant com en el passat”. Qui participe aprendrà sobre la història de la baldufa, un joguet emprat ja en l’Antiga Roma i Grècia. A més, tindrà l’oportunitat de dissenyar i fabricar una trompa de fusta per a emportar-se-la a casa.

Et pot interessar