À Punt supera els 3 milió d’euros en publicitat en el 2023

by | 24/03/2024

Els ingressos han augmentat un 2% respecte l'any anterior
Temps de lectura: < 1 minut

La facturació publicitària d’À Punt creix per quint any consecutiu i sobrepassa els 3 milions d’euros. En un entorn de mercat negatiu, en què la inversió publicitària en televisió va baixar un 2,3%, segons l’estudi i2p d’Arce Media, À Punt ha superat eixa xifra i en l’any 2023 va fregar el 2% d’increment respecte el 2022.

Els ingressos totals són de 3.092.102,85 € i corresponen als conceptes següents: facturació publicitària (3.003.368,43 €), i venda d’imatges i prestació d’altres servicis (88.734,42 €). “Estem molt satisfets amb estos resultats que demostren la consolidació d’À Punt com un mitjà publicitari de referència en l’àmbit autonòmic, ja que les xifres demostren que la televisió pública és un aparador atractiu per a les empreses valencianes i de la resta d’Espanya”, ha assegura el director general d’À Punt, Alfred Costa. Amb esta xifra, la radiotelevisió pública valenciana torna a estar per damunt de l’objectiu de facturació marcat al contracte programa, que estava fixat en 2,25 milions d’euros el 2023. Costa també ha remarcat “la importància d’haver aconseguit unes millors condicions del repartiment dels ingressos publicitaris que arriben a À Punt a través de la FORTA, fet que apuntala les bones perspectives de creixement d’ingressos per a enguany”.

La millora dels ingressos per publicitat obeïx a diverses raons: l’increment en el nombre d’anunciants, la fidelització dels que ja existien i una política comercial innovadora que dona cabuda a tota tipologia d’empreses, ja siguen d’àmbit local, autonòmic o nacional. Quant als nous productes que es llançaran als anunciants, À Punt prepara per a les pròximes setmanes la comercialització de formats per a la televisió connectada, és a dir, les que reben el senyal per internet. Un producte en forma de L en la pantalla que augmenta les possibilitats de segmentació de públics en la televisió.

Et pot interessar