‘Vermuts al Parc’, els diumenges d’octubre a Montcada

by | 11/10/2024

Amb grups de versions i discjòqueis
Temps de lectura: < 1 minut

El Parc de la Mediterrània de Montcada serà l’escenari de les tres primeres edicions de Vermuts al Parc, un nou cicle de concerts dominicals organitzat per Cercavila Project en col·laboració amb la regidoria de Comerç. Així, els diumenges 13, 20 i 27 d’octubre, a partir de les 11.00 hores, els assistents podran gaudir d’un matí ple de música en directe, gastronomia amb food truck, barra amb vermuts i un espai infantil per a que els més menuts puguen jugar en llibertat.

Álvaro Gonzalvo, regidor de Comerç i vicealcalde, declara que “comptarem amb una zona chill-out amb carpes, para-sols, hamaques i hamaques per a poder gojar del sol i del matí relaxadament. Estem segurs que este esdeveniment serà un èxit en una aposta clara per a tots els públics per a fomentar el comerç local i la música en directe, ampliant l’oferta gastronòmica i cultural. Vos esperem a tots en l’hora del vermut, us esperem a Moncada“.

El cicle de concerts s’inicia el diumenge 13 d’octubre amb l’actuació de Grupo Eñe, que oferirà versions del millor pop-rock espanyol dels anys 80, 90 i 2000. El següent diumenge, 20 d’octubre serà el torn de la banda valenciana Karaoke Rock Band, que amb les seues versions dels clàssics del rock, convidarà el públic a participar activament cantant les seues cançons preferides. Per a tancar el cicle, el 27 d’octubre, el DJ Mami, resident en Roto Club i veí de Montcada, portarà les seues sessions enèrgiques i festives, que convocaran el públic jove que el seguix allà on va.

Et pot interessar