La Fúmiga, Café Quijano i Juan Magán, en els concerts de la Fira i Festes de Gandia

by | 20/09/2024

Al Parc de la Festa, entre el divendres 27 i el diumenge 29 de setembre
Temps de lectura: 2 minuts

La regidora de Cultura, Turisme i Política Festiva de l’Ajuntament de Gandia, Balbina Sendra i el gerent de l’empresa organitzadora Black Lotus EventosDuke Abengózar, han estat els encarregats de presentar els concerts que hi haurà durant els dos primers dies de la Fira i Festes de Gandia, el divendres 27 i dissabte 28 de setembre. Com tots els anys, les diferents actuacions seran al Parc de la Festa, que obrirà les seues portes a les 19:00 hores i acollirà una extensa varietat d’estils musicals.

El primer dia, divendres 27 de setembre, començarà amb l’actuació d’Indie K, agrupació de Gandia que fusiona l’indie amb el pop i el rock. Després, serà el torn de Sidecars, una banda madrilenya que va sorgir a 2008 de la mà de Leiva i l’últim concert de la nit serà el del conegut grup alzireny La Fúmiga, que delectarà als assistents amb la seua animada discografia. A partir de la una de la matinada, les portes obriran al públic i començarà la festa de Cocoloco, que permetrà que la gent s’ho passe bé fins a altes hores de la nit.

El dissabte 28 de setembre els concerts començaran amb Café Quijano, que va traure el seu últim àlbum en 2022 i du de gira des d’aleshores. Després serà el torn de Despistaos, la banda de Guadalajara, mentres que la valenciana Ley Dj serà l’encarregada de tancar els concerts de pagament amb la seua música, que fa de pont entre l’estil indie i l’electrònica. Finalment, tindrà lloc la festa de Sansaru que, com en el cas de l’anterior, estarà oberta a tots els públics i començarà al voltant de la una de la matinada.

En darrer lloc, el diumenge 29 de setembre la pista de ball més gran de l’Estat s’instal·la a Gandia amb Los 40 Urban Party, on els locutors de l’emissora DJ Ramsés López El Faraón o DJ Jose Vicens punxaran i donaran pas a artistes de reggaeton, dembow, dancehall, hip-hop, trap, bachata o pop llatí. Després, a les 12 de la mitjanit Juan Magán tocarà gratuïtament i a les 1:45h tindrà lloc la Cachondeo Party, una divertida festa amb la millor música actual.

Abengózar ha explicat que les entrades dels divendres i el dissabte podran comprar-se en la pàgina www.grupoblacklotus.com, al preu de 15 euros per nit, incloent-hi els tres concerts de cada jornada. Els concerts del diumenge, com s’ha indicat, seran debades. “Ens hem esforçat perquè la proposta siga variada i compte amb grups de tota la vida, com és el cas de Café Quijano o Despistaos, però també aposte pel talent valencià amb bandes com La Fúmiga o Indie K. Convide a tota la ciutadania a gaudir d’estes nits que, sens dubte, seran molt divertides“, ha conclòs el gerent.

Ací podeu descarregar el programa de festes sencer.

Et pot interessar