La 3ª edició del Festival Nómade, a Moixent, Ontinyent i Bocairent

by | 13/09/2024

Entre divendres 13 i diumenge 15 de setembre
Temps de lectura: < 1 minut

El Festival Nómade Ontinyent-Alforins, que pertany a la marca Festivals Territori, celebrarà entre este divendres 13 i diumenge 15 de setembre la seua tercera edició entre els municipis de Moixent, Ontinyent i Bocairent.

La marca Festivals Territori engloba cinc festivals de xicotet format repartits per diferents entorns naturals de la península Ibèrica. La seua posada en comú és maridar la música, el paisatge, la gastronomia i l’art en enclavaments únics per a oferir una experiència completa per a tots els sentits. Dos d’ells se celebren enguany a terres valencianes: el Terra Boval Fest, que va tindre lloc al juny, i el Festival Nómade, estos dies. En concret, el Nómade és una aposta itinerant -a cada edició canvien les ubicacions i activitats- per a posar en valor la riquesa paisatgística i cultural del territori, per la qual cosa, a banda dels concerts de música, oferix experiències d’aforament limitat al públic que vullga conéixer el patrimoni de la zona.

La programació musical comença este divendres a Moixent, al Jardí del Parador, amb els concerts gratuïts de la dj Lady Moon i els valencians Santero y Los Muchachos, amb el seu rock reposat i un repertori ple de cançons amb un toc melòdic. El dissabte 14 serà el torn d’Ontinyent, amb concerts gratuïts al Museu Tèxtil pel matí i de pagament a la nit, amb les actuacions de Nita Bonet, el grup de rock Shinova, presentant el seu últim àlbum Presente, i Guillem Gisbert, qui després de quinze anys amb la banda Manel comença el seu projecte en solitari amb el disc titulat Balla la masurca!; finalitzarà la festa la dj Tangerine Sistas. Finalment, el diumenge el valencià Luis Prado tocarà a la plaça de l’Ajuntament de Bocairent a les 13:30 hores, en un concert final que serà novament debades.

Et pot interessar