Cabrafotuda i María Zamora a Burjassot, dins de l’Any Estellés

by | 26/06/2024

Este dijous 26 de juny a les 22:00 hores
Temps de lectura: < 1 minut

En un espectacle gratuït, l’influèncer Fran Tudela, conegut en xarxes com Cabrafotuda, i l’actriu, presentadora i còmica valenciana, María Zamora, aterren a Burjassot per a fer riure al públic amb un monòleg a dos veus. Ho fan dins dels actes que l’Ajuntament ha organitzat per a celebrar l’Any Estellés al llarg del 2024, el centenari del naixement del poeta, periodista i fill predilecte de la localitat Vicent Andrés Estellés. Serà este dijous 27 de juny a les 22:00 hores en la sala d’actes de la Casa de Cultura.

Des de la Vila Joiosa, Cabrafotuda ha demostrat que crear contingut en valencià per a centenars de milers de seguidors en les xarxes socials no sols és possible, sinó que a més és possible fent riure a jóvens i no tan jóvens. Actualment, Tudela compta amb quasi 190.000 cabretes, que és com denomina els seus seguidors en TikTok i amb més de 75.000 en Instagram.

En l’escenari també estarà María Zamora: actriu, presentadora i còmica valenciana que trau a relluir el seu talent per a l’humor i la improvisació en cada espectacle. Entre altres treballs, ha presentat La chica de las series per a Atresmedia i va participar en Assumptes interns d’À Punt i com a reportera del Tap Zàpping, a més de molts altres treballs en el panorama teatral i audiovisual valencià.

Et pot interessar